February 23, 2019

Noticias del pueblo, para el pueblo

20 anys sense Guillem

BURJAJORNNADES copia-defi2

Des de la Comissió 20 anys sense Guillem, us escrivim per explicar-vos les activitats que estem preparant per commemorar el 20é aniversari de l’assassinat del jove maulet, Guillem Agulló.

A més, aquests són uns actes dels que us volem fer partícips, ja que durant 20 anys sou vosaltres i els vostres col·lectius, organitzacions, entitats, centres socials, etc., les que heu mantingut viva la flama i la memòria de Guillem Agulló, organitzant i participant als actes de record i denúncia, estenent a tot arreu el seu nom, lluitant contra el feixisme que el va matar i que avui continua sent un perill social consentit i amagat per institucions i aparells de l’estat…

Com moltes sabreu, des de la Comissió, junt a l’organització Arran (hereva de Maulets, d’on era membre Guillem Agulló), el Centre Social Terra i Ca Bassot, fa mesos que estem preparant unes activitats que al llarg d’aquest any es celebraran per commemorar aquest trist aniversari. El punt d’inici d’aquestes, però, seran les jornades que hem organitzat durant el mes d’abril i que tindran com a gran acte central la convocatòria a Burjassot el proper dia 13 d’abril.

A continuació, us detallem el conjunt de les convocatòries:

Dimarts 9 d’Abril 19h

“El genocidi franquista a València”, amb passe de vídeo del documental + debat amb Empar Salvador, presidenta del Fòrum per la memòria del País València, al Centre Social Terra, c\Baró de San Petrillo, 9 (Benimaclet, València)

 Dijous 11 d’Abril 19h

Concentració-homenatge a Guillem, pl.\ Ajuntament (Burjassot)

Divendres 12 d’Abril 19h

Xerrada : “La repressió als antifeixistes”, a càrrec d’Alfon (jove empresonat durant la darrera vaga general a Madrid) i la Plataforma Solidaria Antirepresiva. Organitza: Coordinadora obrera Sindical. Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina c\Salvador ferrandis Luna, 42 (l’Olivereta, València)

Dissabte 13 d’abril. Burjassot. Plaça de l’Ajuntament
19h. Manifestació Nacional “Guillem, 20 anys no ens han fet oblidar-te. La lluita continua!”, organitzada per Arran.
20h. Acte d’homenatge. Organitzat per la Comissió 20 anys sense Guillem

21h. Sopar Popular (5€), cal apuntar-se al Terra (csbterra@gmail.com) , Bassot (cabassot@gmail.com) o acomissio20anyssenseguillem@gmail.com  .

22h. Concert (gratuït):

FELIU VENTURA

OBRINT PAS (acústic)

ATZEMBLA

Dijous 18 d’Abril 19h

Xerrada: “Agressions feixistes al País Valencià. El cas de Guillem”, a càrrec de Vicent Marques (historiador i militant d’Endavant) i Natxo Calatayud (ex-militant de Maulets i membre de la comissió). Ateneu de Montcada (Avgda. Germanies, 21. Montcada)

  
Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.