February 23, 2019

Noticias del pueblo, para el pueblo

EU Burjassot proposa remunicipalitzar el cobrament de tributs

aliciamorenojosecamarillas

El servici, actualment en mans privades, costa 480000 euros anuals

Esquerra Unida ha tornat a presentar una moció per a remunicipalitzar la gestió del cobrament de tributs. La formació d’esquerres denúncia que el servici, actualment en mans d’una empresa privada, té un cost anual de 480000 euros. A més a més, en els últims dies l’Ajuntament ha tingut problemes perquè la concessionària no vol fer-se càrrec del cobrament en període voluntari.

“En Esquerra Unida apostem per la gestió pública. Els treballadors i treballadores del sector públic estan capacitats per a assumir la gestió sense costar-nos mig milió d’euros tots els anys. Casos com este demostren que el “dogma de fe del capitalisme”, que diu que la gestió privada és més eficient i barata que la pública, és fals i interessat, doncs cal assumir el benefici empresarial”, explica José López Camarillas, portaveu d’EU Burjassot.

“Es tracta d’optimitzar els recursos dels quals disposem i aplicar el sentit comú per a prioritzar la despesa d’uns diners que, a més a més, pertanyen a tots els veïns i veïnes. Per això, proposem a l’Equip de govern que, després de contractar el personal necessari per a la remunicipalització, les quantitats estalviades es destinen a millorar els servicis socials amb programes d’habitatge”.

  
Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.